Sitemap

Ce reprezinta o panorama virtuala ?
O panorama virtuala (sferica) este o imagine corect vizibila, din punct de vedere al perspectivei, atunci cand este proiectata pe suprafata interioara a unei sfere. Aceasta permite un unghi de vizualizare orizontal de 360° si vertical de 180°, acoperind intreaga suprafata a sferei. Acest tip de panorame au cel mai mare impact vizual deoarece acopera in intregime spatiul exterior (fata de panoramele cilindrice de exemplu care pot fi considerate partiale din punct de vedere al unghiului de vizualizare).

Panorama virtuala suprinde realitatea inconjuratoare in momentul realizarii fotografiei, oferind utilizatorului posibilitatea de a "naviga" in interiorul acesteia cu ajutorul mouse-ului.


Ce este un Tur Virtual ?
Un tur virtual reprezinta un ansamblu de minim 2 panorame virtuale ale aceluiasi obiectiv, imbinate prin puncte de legatura (hotspots).


&bull Ce plugin-uri de vizualizare recomandati ?
Pentru a putea vedea in conditii normale aceste panorame virtuale, trebuie sa aveti instalat plugin-ul DevalVR (300 Kb) sau QuickTime (19.3 Mb).

Noi recomandam DevalVR deoarece se poate descarca foarte rapid de pe internet (in cateva secunde), oferind o calitate superioara in navigare si posibilitate de vizualizare pe tot ecranul.

Intrebari frecvente:
I: Cui se adreseaza aceste panorame virtuale ?
R: exista o variata aplicabilitate : turism, imobiliare, natura, sport, magazine, galerii de arta, constructii, amenajari interioare etc

I: Sedintele foto sunt aplicate doar pentru panorame virtuale ?
R: Nu, dimpotriva. Produsele fotografice pot fi utilizate si in alte scopuri publicitare: fotografie panoramica, prezentari multimedia, business card-uri, prezentari pe e-Mail, site-uri web, precum si toata gama de articole publicitare (flyere, brosuri, cataloage etc).

I: Ce alte servicii complementare puteti oferi ?
R: Pentru a intregi suportul de promovare, putem oferi doua tipuri de servicii complementare:

Servicii WEB
: design web profesional, aplicatii web interactive, consultanta IT, prezentari multimedia, design publicitar, branding, print, e-mail marketing.

Servicii FOTO
: fotografie pentru reclama, postere, calendare, reviste, fotografie pentru webdesign, portret, eveniment, produs, fotografie publicitara: pentru dimensiuni mari (bannere), fotografie HDR, artistica, fotografie panoramica, proiectii panoramice desfasurate, tururi virtuale.

Pentru a solicita informatii suplimentare ce nu se regasesc mai sus, puteti trimite mesajul dvs. pe office@turvirtual-sibiu.ro
   
linie oriz
 
Servicii - Media Serv
Linie Orizontala
Fotografie Digitala Tururi Virtuale Fotografie HDR Multimedia
       
Web Design Design & Print Web Development Consultanta IT
Linie Orizontala mediaserv.ro | webdesign-sibiu.ro | turvirtual-sibiu.ro | print-sibiu.ro
Linie Oriz
Prima Pagina   |   Despre Noi   |   Servicii   |   Date Contact   |   Sitemap
 
 
Sibiu360.ro
Linie Oriz
Va invitam sa accesati ghidul virtual al obiectivelor din Sibiu.

Aici puteti gasi importante obiective turistice si comerciale din Sibiu, alaturi de multe alte informatii utile www.sibiu360.ro